Nieuwsarchief

16 november 2019


Prinsenbal 2019

Zaterdag 16 november jl. hebben de hoogheden van vorig seizoen plaats gemaakt voor de nieuwe hoogheden van het komende seizoen!

Hieronder een kleine impressie van het aftreden en de bekendmaking tijdens deze feestelijke en gezellige avond in de Ossestal!

6 januari 2020


ONZE TOON VERBINDER VAN HET JAAR 2020


Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Heeze-Leende op maandag 6 januari in dorpshuis 't Perron werden niet alleen de beste wensen voor het nieuwe jaar aan elkaar uitgesproken maar werd ook de VERBINDER VAN HET JAAR 2020 uitgereikt.


Verbinder van het jaar wordt overhandigd aan een inwoner of koppel die zich op maatschappelijk gebied belangeloos heeft ingezet voor de dorpsgemeenschap en verbindingen weet te leggen tussen de inwoners en het gemeentebestuur.


Toon was zeer verrast en kreeg het beeldjee van VERBINDER VAN HET JAAR 2020 overhandigd door de burgemeester. Bij de binnenkomst van negen carnavalsverenigingen uit Heeze-Leende en Cranendonck die in polonaise binnenkwamen raakte Toon geëmotioneerd en was het feest voor Toon compleet.


Toon, de prijs is je meer dan van harte gegund! 

31 december 2019


OLIEBOLLENVERKOOP


Voor de tweede keer werden er door onze vereniging op oudjaarsdag Oliebollen verkocht. 's Ochtends om 6.00 uur werd er al gestart met bakken in Dorpshuis Valentijn. In totaal werden er maar liefst 2500 oliebollen verkocht.

De oliebollen werden verkocht bij de Spar en ze werden rondgebracht door leden van de vereniging. 


De reischeque voor een weekend met twee personen naar Venetië ter waarde van € 300,00 werd gewonnen door Tonnie en Koos Broekman. Ons prinsenpaar reikte de reischeque uit aan het winnende echtpaar. De reischeque is net als vorig jaar aangeboden door Riks de Jong van reisbureau Travel XL Home.


Een zeer geslaagde gezellige dag!