Nieuws

NIEUWS

Receptie 19 januari 2020


Als nog niet doorgewinterde carnavalsgangers waren we blij dat onze receptie niet de allereerste was.

We zijn het seizoen begonnen met een druk weekend waarin we drie recepties hadden van Buulder Buk, Lindse Bloas en Roesdonkers. Zo konden we alvast een beetje afkijken hoe het eraan toe gaat tijdens zo’n dag.


Het leek mij als prinses in eerste instantie leuker om naar een receptie toe te gaan dan onze eigen receptie mee te maken. Alleen maar op het podium staan en handjes schudden dacht ik.


Maar niets was minder waar!

Het is enorm speciaal als iedereen van de vereniging zijn uiterste best doet om het voor ons een mooie dag te maken. Het ontbrak aan niets!

Het was bijzonder om te zien hoe alle verenigingen wat hadden voorbereid. Van een dansoptreden, tot een eigen nummer voordragen tot make-up meebrengen die Prins Rens mocht aanbrengen bij Prins Joop van de Kraaienvangers. En niet te vergeten alle cadeaus die we in ontvangst hebben mogen nemen.


Wat zijn wij verwend!

Het was in een woord FANTASTISCH!


Prinses Sarah & Prins Rens

OPTOCHT 2020


Ook dit jaar dagen wij zoveel mogelijk ossedrijvers en ossedrijverinnekes uit om op creatieve wijze deel te nemen aan de optocht op dinsdag 25 februari 2020. Dus schroom niet en doe gezellig mee, zodat we ook dit jaar weer met een geweldige optocht door Sterksel kunnen trekken. Ook dit jaar hebben we startgeld en een aparte categorie voor de jeugd tot en met 17 jaar.


De route is: opstellen Laathof – Beukenlaan – Past. P. Thijssenlaan – Valentijn en ontbinden voorbij de Pompendreef.     

                                                                          

Tevens verzoeken wij de inwoners die aan de route zitten hun auto niet direct langs de weg te

parkeren dit om eventueel schade te kunnen voorkomen.


Meld je aan via het deelnameformulier. Vergeet niet om het optochtreglement goed te lezen op bovenstaande site zodat je kunt zien wat wel en niet is toegestaan.


De optocht vertrekt om 14.11 uur en de prijsuitreiking is rond 17.00 uur in het Dorpshuis.


Optochtcommissie C.V. De Ossedrijvers