Jeugdactiviteiten

Al 55 jaar jeugdcarnaval in het Osserijk! Dat wordt natuurlijk goed gevierd samen met alle grote en kleine Ossedrijvers en Ossedrijverinnekes!


Onze jeugdcommissie is een superenthousiaste club van drie meiden die heel veel leuke activiteiten voor jullie op het programma hebben gezet met als thema GLITTER & GLAMOURCOCKTAILPARTY OP 14 FEBRUARI

Vrijdagavond 14 februari 2020 trappen we het seizoen voor de jeugd af met een echte cocktailparty in stijl van de Glitter en Glamour. Wij zorgen voor lekkere cocktails en muziek. Trek je mooiste (glitter)jurk, smoking, jumpsuit of gewoon een ander feestelijk outfit dat past in het thema uit de kast. Er zijn prijzen te winnen deze avond dus dos je maar lekker uit. Komen jullie ook op deze vrijdagavond naar Dorpshuis Valentijn? Het begint om 19.00 uur en eindigt om 22.00 uur. Breng je Valentijntje mee, dan maken we, onder begeleiding van de jeugdcommissie, er met zijn allen een schitterend, glamoures feestje van ... in stijl! ... en wie weet ... misschien ook nog wel een beetje romantisch ookl! Leeftijd vanaf ?


OSJESBAL OP 16 FEBRUARI

En hebben jullie, onze allerkleinste Ossedrijvers en Ossedrijverinnekes, weer zin in een gezellig osjesbalfeestje? Wij wel! Trek ook op 16 februari 2020 je mooiste en sprankelendste “Glitter & Glamour”-pakje aan. Gewoon omdat we 55 jaar jeugdcarnaval vieren. Neem vooral ook je ouders, opa’s en oma’s, broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, ooms en tantes, allemaal mee naar de Ossenstal in Dorpshuis Valentijn. Want niks is leuker en gezellig dan samen op deze 16 februari 2020 van 14.00 tot 16.30 uur Dorpshuis Valentijn lekker op zijn kop te zetten en er een schitterend jubileumfeestje van te maken. Alaaf!

 

NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW


TEENAGE-PARTY-TIME-EVENT OP 23 FEBRUARI

Een nieuwe activiteit vanuit onze jeugdcommissie voor de tieners in het Osserijk!

En een event gaat dit worden, dit jeugdbal voor jullie, onze tieners in het Osserijk op zondagavond 23 februari 2020. Met een knipoog naar Hollywood, de filmsterren, de jetset, de paparazzi, etc. Ga verkleed als je favoriete acteur of actrice. Show je mooiste cocktailjurk of black-tie-James-Bond-smoking. Ben je misschien die regisseur die zich laat omringen door de prachtigste geklede actrices die allemaal graag een rol in je nieuwste film zouden willen spelen? Handtekeningen kunnen worden uitgedeeld uiteraard. Het event is van 19.30 – 22.00 uur in café De Scheep. Be there! Leeftijd vanaf 

  

PYAMA ONTBIJT OP 24 FEBRUARI

Wat is nu leuker en gezelliger om op carnavalsmaandagochtend om met z’n allen gezellig aan te schuiven aan een enorme ontbijttafel en op de mooiste of gekste manier je boterham te versieren?! En dat dan gewoon in je eigen pyjama….maar ook in je carnavalspakje mag je natuurlijk aanschuiven. Op carnavalsmaandagochtend 24 februari om 9.30 kun je, direct uit bed, in je pyjama, samen met de hoogheden en jeugdhoogheden, genieten van een heleboel lekkers in de Valentijn. Jullie zitten aan een eigen tafel. Papa’s en mama’s krijgen een lekker gebakken eitje (als ze willen) en kunnen uiteraard een oogje in het zeil houden vanaf een andere tafel. Direct na het Pyjama-ontbijt start het Familiematinee. De kosten voor kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. Als papa en mama allebei mee komen ontbijten kost dit € 5,50. Komt alleen papa of alleen mama mee dan kost dit € 3,30. Opgeven is niet nodig. Kom aan en schuif aan bij het Pyjama-ontbijt.


FAMILIEMATINEE OP 24 FEBRUARI

Na lekker je buikje rond gegeten te hebben, gaan we echt los! Gezellig dansen, hossen en gek doen op de muziek van de DJ tijdens het familiematinee. Dè activiteit voor jong en oud tijdens de carnavalsdagen in het Ossenrijk. Dus neem iedereen mee, papa, mama, opa, oma, broer, zus, etc. Ook dit jaar zijn er weer prijzen te winnen voor degenen die er het meest carnavalesk uitziet. Er is een deurbeleid, dus papa en mama kunnen bijkomen van andere carnavalsactiviteiten. Op het einde van het Familiematinee is er een lekkere traktatie voor de kleintjes. Kom dus na het pyjama-ontbijt, gezellig hossen en feesten op deze maandagochtend 24 februari, dan maken we met groot en klein er weer een weergaloze carnaval van in het Osserijk!


OPTOCHT OP 25 FEBRUARI

Dolle dinsdag staat volledig in het teken van onze carnavalsoptocht. Doe mee en maak van deze laatste carnavalsdag een klapper. Verras alle Ossendrijvers en Ossendrijverinnekes in het Ossenrijk met je creativiteit en uitbeeldingsvermogen. Of (en hierbij dagen we vooral de jeugd uit in dit jubileumjaar “55jaar jeugdcarnaval in de Ossenstal”) om het Ossenrijk te trakteren op de meest extravagante glitter & glamour wagens of loopgroep die je maar kan bedenken! Prijzen zijn er in ieder geval te winnen. Doe mee!!!!